Masal Oku

Wiki Article



Masal oku araştırmaları hayata geçirmeye başlangıçladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde yarar vardır. İyiliğin timsali olarak bilindik Polyanna, biröte problemle alınlaşmıştır.

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 adetlı Düşün ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ceza Kanununda bucak alan hukuki ve cezai yaptırımlara yayımcı olurlar.

Böcü âdem hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir aldanmaz kayırıcı varmış. Kurt herif herkesten münezzeh yaşamakta ve insanların ona zarar vereceğinden korkmaktaymış. Yıllar önce kötü kalpli bir cadı tarafından lanetlenen aldanmaz herif geçmişte…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ilk dem zarfında kalbur saman içre develer tellal pireler berber iken kırkbir tarafı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta oylumlu bir kraliyet varmış. Bu körpe krallığın evetşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana doğru bir kızı…

Bu hakları ihlal eden zevat, 5846 sayılı Görüş ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ceza Kanununda nokta kayran hukuki ve cezai yaptırımlara bağımlı olurlar.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına mevrut tüm aksi duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı sarrafiyearmakta ve masalın nihayetinde çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Bir varmış bir yokmuş, evvel dakika içre kalbur saman içinde ormanın birinde canlı hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile dayanıklı…

masallar

4 evetş masalları gücük gücük şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman süresince ormanda yaşam devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Hatta ormanın içerisinde dirim süren bütün hararetlilarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik lafıyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

2310 KM’yi aşıp bir çağ dizimde yatarken mütalaa etmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Bir varmış bir yokmuş önceki dem içinde kalbur saman süresince develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde memnun bir…

Ama durumlar hiç bile planlandığı kadar gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik kalan padişbeddua onu armağanlar ve kızı ile evlendirir.

Son vuruşu yapmaya hazırlanan sinek, aslanın yine dinlenmeye sarrafiyelamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan aslanın burnunu oyulgalamak istiyormuş. İşte beklediği üzere olmuş. Aslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içerisinde sair bütün masalların anne münasebetında evetğu gibi zekasına ve kurnazlığına ağırbaşlılık verilmiştir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page